Blog - Latest News

Pozvánka na Výroční konferenci českého developmentu 2024

Asociace developerů Vás srdečně zve na Výroční konferenci českého developmentu, která se uskuteční dne 16. října 2024 v Praze ve Spirále na Výstavišti.

Pojďme tvarovat budoucnost českých měst. Výroční konference českého developmentu TOGETHER, WE SHAPE THE FUTURE je navržena jako prostor pro inovaci, inspiraci a interaktivní výměnu nápadů, otevřená pro developery, politiky, zástupce municipalit, odborníky a další klíčové hráče v oboru.

Konference vás osloví všemi smysly. Od zvuku panelových diskuzí, přes vizuální podněty inovativně navržených prostor, až po chuťové požitky prémiové gastronomie – každý aspekt je harmonizován, aby posílil váš prožitek a nechal vás plné očekávání toho, co přijde další.

TOGETHER, WE SHAPE THE FUTURE se uskuteční v nově rekonstruovaném objektu Spirála na pražském Výstavišti v Holešovicích. V prostoru, které vyzařuje inovativního ducha a kreativitu – ideální pro konferenci, která je budoucností developmentu.

Hlavním řečníkem konference bude Gerd Leonhard, který se zaměřuje na budoucnost lidstva a technologií, digitální etiku, umělou inteligenci a to, jak bude vypadat společenský vývoj v budoucnosti.
Je vysoce uznávaný jako globální future influencer, byl poradcem mnoha předních podnikatelů a vládních představitelů po celém světě. Prahu navštívil v roce 2019 jako jeden z phlavních speakerů konference Forum 2000. Jeho různorodý seznam klientů zahrnuje vlády, nevládní organizace a společnosti Fortune 500 jako například Microsoft, Google, Accenture, Deloitte, KPMG, Sony, Mastercard, BBC, Komisi EU a mnoho dalších. Wall Street Journal jej uvádí jako jednoho z předních mediálních futuristů. Jeho motto je jednoduché: Lidé, Planeta, Smysl a Prosperita. Gerd Leonhard napsal pět knih včetně nejprodávanější „Technology vs Humanity“ (2016).

Tato prestižní akce je vrcholem roku pro všechny profesionály v oboru developmentu, investic a realit. Přijďte se inspirovat předními odborníky, navázat nové kontakty a dozvědět se více o aktuálních trendech, výzvách a příležitostech, které hýbou českým i evropským realitním trhem.

Program konference zahrnuje:

  • Panelové diskuze s předními experty z oboru
  • Prezentace nejnovějších projektů a technologií
  • Networking s kolegy a partnery
  • Společenský večer s oceněním nejlepších projektů roku

Nezapomeňte si zajistit své místo na této výjimečné události! Více informací a registrační formulář najdete na www.wedevelopfuture.cz.

Těšíme se na setkání s Vámi!